Het Hospice

Het Hospice

Een bijna-thuis-huis

Het hospice biedt een huiselijke, sfeervolle en respectvolle zorgomgeving met alle aandacht voor de gast, zijn/haar familie en naasten.
Het is een plek waar gasten worden opgenomen en verzorgd door eigen mantelzorgers, door geschoolde vrijwilligers en zo nodig door professionele zorgverleners. Hospice Huizen creëert hiermee rust waardoor er ruimte ontstaat voor de gast en de naasten. Ruimte om zich richten op het leven dat nog geleefd mag worden, maar ook op het naderende afscheid.
Het hospice biedt ruimte aan maximaal vier gasten. Iedere gast heeft zijn of haar eigen kamer met eigen sanitair en eigen toegang tot het buitenterras. Daarnaast beschikt het hospice over, onder meer, een logeerkamer, een gezamenlijke keuken en een woonkamer.

Welkom

De kernwaarden van het Hospice Huizen zijn liefde, respect, aandacht en geborgenheid voor mensen in hun laatste levensfase. Een veilig en warm thuis dat past bij de persoonlijke wensen en behoeften van de gasten, hun familie en naasten.

Het hospice staat open voor iedereen, ongeacht levensbeschouwing of manier van leven. De inzet is optimale palliatieve zorg, met deskundige begeleiding door arts en verpleegkundigen en een zo goed mogelijke pijn- en symptoombestrijding. Euthanasie wordt niet toegepast in het hospice. Euthanasie is dan ook een onderwerp dat vóór opname met u besproken zal worden.

 

0 Shares
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial