Week van de Palliatieve Zorg 2019

Hoe ziet een hospice er van binnen uit? Beleef het tijdens de Week van de Palliatieve Zorg 2019. Laat u rondleiden in een van de vier hospices of bezoek een van de andere (veelal gratis) activiteiten.

Ik heb te horen gekregen dat ik dood ga. Maar tot die tijd leef ik.

In de Week van de Palliatieve Zorg kunt u zich oriënteren op de mogelijkheden van palliatieve zorg in Gooi en Vechtstreek.  U kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod aan activiteiten: een rondleiding in een hospice, gesprekken over wensen aan het eind van het leven, film, theater en een lezing. Op iedere locatie zijn deskundigen aanwezig waar u met uw vragen terecht kunt.

Meer informatie over de verschillende activiteiten in de regio kunt u vinden op: Flyer Week van de Palliatieve Zorg 2019

De week sluit aan op de landelijke voorlichtingscampagne die deze zomer van start is gegaan: ‘Ik heb te horen gekregen dat ik doodga. Maar tot die tijd leef ik.’